De Praktijk

De praktijk is gelokaliseerd op de grens van Duffel, Kontich en Lint en is vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar.

In de woning van dokter Van der Gucht bevindt de praktijk zich in een leefkelder, voorzien van natuurlijk buitenlicht. De praktijk is enkel toegankelijk via een buitentrap. Minder mobiele patiĆ«nten worden daarom graag ontvangen in het GZA Sint-Vincentius ziekenhuis, waar voorzieningen voorhanden zijn (lift, speciale parkeerplaatsen, …). Omwille van de trap blijven kinderwagens en rollators best in de auto of op de parking staan.

Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op de oprit. Uiteraard bent u ook welkom met de fiets of te voet.

Dokter Karen Van der Gucht studeerde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde het diploma “Master in de Geneeskunde” met grote onderscheiding. In 2012 startte ze met de opleiding tot specialist in de Neus-Keel-Oorziekten onder begeleiding van prof. Van de Heyning in het UZA, GZA Sint-Vincentius Antwerpen en AZ Maria Middelares in Gent. Ze is nu verbonden aan GZA Ziekenhuizen, campus Sint-Vincentius, voor operaties, en de drie campussen van GZA Ziekenhuizen voor bijkomende onderzoeken.